Maak kennis met ons team

Luuc Schellekens

Tandarts - Eigenaar

In 2007 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb in meerdere groepspraktijken ervaring opgedaan in de tandheelkunde waarna ik in 2010 de praktijk van mijn ouders heb overgenomen aan de Gasthuislaan. Samen met Renier hebben wij ons in de jaren na ons afstuderen gespecialiseerd in de restauratieve tandheelkunde om zo ook de uitgebreidere rehabilitaties te kunnen aanbieden. In 2012 hebben Renier en ik besloten de praktijk samen voort te zetten en deze verder te ontwikkelen tot waar we nu zijn gekomen; een moderne praktijk met meerdere specialisaties onder één dak. Samen met ons team en met u, zetten wij ons in om uw mondgezondheid op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

Renier vd Boomen

Tandarts - Eigenaar

In 2006 ben ik afgestudeerd als tandarts. In de jaren na mijn afstuderen heb ik op diverse plekken in het land specialistische trainingen gevolgd om me te bekwamen in de orale implantologie. Het is een onmisbaar onderdeel geworden van de huidige tandartspraktijk. Het geeft mij een enorme voldoening om bij patiënten op een duurzame manier hun kauwfunctie te herstellen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het maken van esthetische porseleinen kronen en facings. Om elke patiënt een compleet behandelplan te kunnen aanbieden heb ik mij de afgelopen jaren ook verdiept in de orthodontie (aligners). Ik ben lid van enkele wetenschappelijke verenigingen als NVOI, NVVP, NVVRT, ITI.

Daan Bongaerts

Tandarts

Afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tandheelkunde is een vak dat ik graag in de volle omvang uitoefen. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de restauratieve tandheelkunde. Ik vind het mooi om als tandheelkundig team, samen met de patiënt, het optimale behandelresultaat te behalen.

Renske de Jong

Tandarts

In 2016 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf 2016 heb ik in enkele groepspraktijken werkervaring opgedaan. Sinds februari 2020 werk ik met veel plezier 3 dagen per week bij tandartspraktijk Schellekens & van den Boomen. Ook werk ik nog 2 dagen per week in een tandartspraktijk in Venray. Mijn affiniteit ligt bij de reconstructieve en esthetische tandheelkunde en om deze reden ben ik mij middels opleidingen verder aan het ontwikkelen op dit gebied.

Marith Rouhof

Tandarts

In de zomer van 2019 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik het reconstructieve profiel gevolgd en ook na mijn studie ben ik mij hierin middels verschillende cursussen en nascholing verder gaan verdiepen. Ik haal veel voldoening uit de variatie binnen het vak en het persoonlijk contact met patiënten. Mijn visie is om hoog in te zetten op preventieve mondzorg. Naast mijn enthousiasme voor het vakinhoudelijke deel, vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is waar de tijd wordt genomen voor uitleg en vragen.

Marjan Jongerius

Mondhygiënist

Ik ben Marjan Jongerius. Sinds juli 2022 ben ik kliniek voor tandheelkunde Schellekens & van den Boomen komen versterken als mondhygiëniste.

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Holland in Amsterdam. Mijn kennis houd ik op peil door middel van cursussen en nascholing. Ik ben lid van de beroepsvereniging van Mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven bij het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM). Het beroep mondhygiënist vind ik in de breedste zin erg leuk om uit te voeren. Al vele jaren ben ik ook bevoegd om restauraties/vullingen uit te voeren, zowel bij volwassenen als kinderen. Het begeleiden van patiënten die angstig zijn vind ik een mooie uitdaging om samen tot een goed resultaat te komen.

Ik heb van 1999 tot en met 2014 gewerkt in Oud-Beijerland. Vanaf 2014 ben ik naar het oosten van het land verhuisd.

Lanieke Detollenaere

Mondhygiënist

In 2019 ben ik afgestudeerd als Mondhygiëniste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest als mondhygiëniste, heb ik vanaf maart 2022 de overstap gemaakt naar deze mooie praktijk. Een plek waar diverse tandheelkundige specialisten fijn met elkaar kunnen samenwerken! Mijn affiniteit ligt bij de doelgroep jeugd en angstpatiënten, vaak word ik door hen als rustig en prettig ervaren. Ik zie een mooie uitdaging in het meegeven van persoonlijke en creatieve adviezen om de mondgezondheid van mijn patiënten te optimaliseren.

Ilse Kinket

Mondhygiënist

In 2008 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Utrecht. In de jaren erna heb ik werkervaring opgedaan in zowel de algemene- als (gespecialiseerde) parodontologie praktijk. Daarnaast ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als 'praktijk'-docent op de opleiding mondzorgkunde. Ik ben sinds maart 2014 met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Samen met de patiënt probeer ik een optimale mondgezondheid te verkrijgen, die bijdraagt aan de algemene gezondheid & behoud van het gebit. Dit vormt ook weer een goede basis voor eventuele aanvullende tandheelkundige behandeling.

Finola van de Ven

Mondhygiënist

Ik ben Finola van der Ven en ben in januari 2022 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Kort na mijn afstuderen ben ik met veel plezier begonnen bij Schellekens & Van den Boomen in Velp. Ik ben gepassioneerd over mijn vak en richt mij voornamelijk op preventieve mondzorg. Het voorkomen van problemen in de mond is beter dan deze te genezen, hier streef ik naar. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je je als patiënt gehoord voelt en zelf betrokken wordt bij je mondgezondheid.

Lenneke Leemans

Mondhygiënist

Sinds maart 2018 ben ik parttime werkzaam binnen deze praktijk. Mijn opleiding mondzorgkunde heb ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Verder ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in een kinder verwijspraktijk voor angstige kinderen en binnen diverse andere groepspraktijken. Binnen deze praktijk houd ik mij vooral bezig met parodontologie en mijn passie preventie en tandheelkundige gewenning bij kinderen.

Elvira

Paro-preventieassistent

Laura

Paro-preventieassistent

Anahit

Paro-preventieassistent

Christel

Preventieassistent

Nicky

Preventieassistent

Alette

Paro-preventieassistent i.o.

Judith

Preventieassistent

Marloes

Preventieassistent

Femke

Preventiesassistent

Lilian

Tandartsassistent

Jessica

Praktijkmanager

Tjakko

Tandtechnicus

Grada

Office manager

Sabine

Praktijkmanager

Andrea

Office manager

Marlies

Frontoffice medewerkster

Josefien

Frontoffice medewerkster

Esther

Frontoffice medewerkster

Op zoek naar een tandarts in Velp?

Bij onze praktijk kunt u voor alle tandheelkundige behandelingen en specialisaties terecht.

Locatie

Schellekens & van den Boomen
Beekhuizenseweg 2
6881 AJ Velp.