Tarieven

Tarieven Tandheelkundige zorg opgesteld door de NZa.

Een volledig overzicht van alle tarieven die gelden vanaf 1 januari 2022 kunt u hier downloaden. De tarieven zijn exclusief techniek- en materiaalkosten. In het tarievenoverzicht zijn de kosten per ‘prestatie’ opgenomen. Een behandeling kan uit meerdere prestaties bestaan. 

Tandartsen in Nederland hanteren uniforme tarieven. Deze tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit). Concurreren op prijs behoort daarmee tot het verleden en dat is maar goed ook. Wij willen ons onderscheiden door kwaliteit te garanderen en alleen met de beste materialen te werken in een moderne en goed uitgeruste kliniek waar u zich op uw gemak kunt voelen.

Tarieven Tandtechniek in eigen beheer

Een volledig overzicht van de tandtechniek tarieven van ons tandtechnisch laboratorium Digidental, kunt u hier downloaden. De tarieven zijn opgesteld aan de hand van de jaarlijks vastgestelde tarieven door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit).

Begroting & Nota

Voorafgaand aan een behandeling die € 250,00 of meer zal gaan kosten, ontvangt u van ons een begroting, zodat u weet waar u op moet rekenen. 

Sinds 1 januari 2022 versturen wij de nota’s weer in eigen beheer en niet meer via Infomedics. U ontvangt deze nota’s zoals u al van ons gewend bent. Voor informatie over nota’s kunt u bellen met 026-3620333.

Afspraak afzeggen

Wij vragen u bij verhindering een afspraak minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen, bij voorkeur via de telefoon op nummer 026-3620333 of eventueel schriftelijk (per brief of e-mail). Wanneer een afspraak zonder bericht niet wordt nagekomen, kunnen wij u de geplande behandeltijd (€ 25,00 per kwartier) in rekening brengen.

Locatie

Schellekens & van den Boomen
Beekhuizenseweg 2
6881 AJ Velp.