Tarieven

Een volledig overzicht van alle tarieven die gelden vanaf 1 januari 2023 kunt u hier downloaden. De tarieven zijn exclusief techniek- en materiaalkosten. In het tarievenoverzicht zijn de kosten per ‘prestatie’ opgenomen. Een behandeling kan uit meerdere prestaties bestaan.

Deze tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit). Wij willen ons onderscheiden door kwaliteit te garanderen en alleen met de beste materialen te werken in een moderne en goed uitgeruste kliniek waar u zich op uw gemak kunt voelen.

Een overzicht van de meeste tandtechniek tarieven die in onze kliniek worden gehanteerd, kunt u hier downloaden. Deze tarieven zijn richtlijnen, iedere casus is uniek. Vraag uw tandarts om een begroting op maat.

Tarieven: 

Wanneer u een afspraak wilt verzetten of annuleren, dan vragen wij u ons dat minstens 48 uur van tevoren telefonisch of per e-mail te laten weten. Annuleert u een afspraak niet tijdig, dan zijn wij genoodzaakt ons tarief voor de geplande behandeling – en de kosten voor eventuele daarvoor bestelde materialen – bij u in rekening te brengen. Heeft u een afspraak op maandag staan die u moet annuleren, dan dient u dit uiterlijk de vrijdag ervoor te doen. Dit kan telefonisch tot 12:15 uur en per e-mail tot 15.00 uur.
 

Locatie

U kunt onze praktijk vinden aan de Beekhuizenseweg 2 6881 AJ Velp