Dit is een leeg menu. Zorg ervoor dat je menu items heeft.
Video afspelen

Over ons

In onze moderne, ruime kliniek bieden we sinds 2014 onze patiënten een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan. 

In letterlijke zin rust onze kliniek op pijlers, in figuurlijke zin doet onze visie dat ook. De belangrijkste pijlers van onze visie zijn:

Kwaliteit

Kwaliteit in de mondzorg is een van onze belangrijkste pijlers. Waaruit kunt u afleiden dat u die kwaliteit van ons mag verwachten?

  • Onze tandartsen zijn ingeschreven in het BIG-register (BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).
  • Onze tandartsen zijn vakbekwaam, ambitieus en volgen regelmatig cursussen en congressen op internationaal niveau om hun kennis op peil te houden.
  • We werken volgens strenge hygiëneprotocollen en de WIP-richtlijnen (Wet InfectiePreventie).
  • We maken gebruik van de meest moderne technieken en hoogwaardige materialen.
  • Ons eigen tandtechnisch laboratorium is gespecialiseerd in het vervaardigen van porseleinen facings, onlays, kronen en bruggen.
  • We voeren regelmatig een patientenenquête uit.
  • De praktijk is KNMT gevisiteerd.

 

Helikopterview

Bij elke controle en elke behandeling staat het woord ‘helikopterview’ centraal.

Daar bedoelen we mee dat we ons niet uitsluitend op een bepaald gebitsprobleem richten, maar de algemene conditie van uw gebit en mond bepalen en de mondgezondheid bewaken.

We houden daarbij rekening met uw gezondheidstoestand en eventuele medicijngebruik.

Onze specialisten
staan voor u klaar

Ons behandelend team bestaat uit vakbekwame tandartsen, mondhygiënisten, (paro-)preventie assistenten en een tandtechnicus. 

Door de ondersteuning van receptioniste, office managers en praktijkmanager kan het tandheelkundig team zich volledig richten op het bieden van de beste mondzorg.

E-mail

info@tandartsvelp.nl

Telefoon

026-3620333

Locatie

U kunt onze praktijk vinden aan de Beekhuizenseweg 2 6881 AJ Velp