Implantaten

Door bijvoorbeeld cariës (tandbederf), een ongeval of tandvleesontsteking kunnen één of meer tanden en kiezen verloren gaan.  Wanneer een tand of kies ontbreekt, vormt de plaatsing van een implantaat vaak een uitstekende en duurzame oplossing.

Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot wordt geplaatst. Een implantaat ziet eruit als een schroefje en heeft een doorsnede van 3 tot 5 millimeter. Implantaten worden gemaakt van titanium, een metaalsoort die volledig door het menselijk lichaam wordt geaccepteerd. Op een implantaat kan een brug, kroon of kunstgebit worden gemonteerd.

Het plaatsen van implantaten ter vervanging van tanden en kiezen die verloren gegaan zijn, behoort tot een van de specialismen van tandarts en implantoloog Renier van den Boomen.

Hebt u vragen over de mogelijkheden, de kosten en de duur van een behandeling, neemt u dan contact met ons op om een afspraak met hem te maken.

Voor meer informatie over tandheelkundige implantaten, zie ook: www.allesoverhetgebit.nl

Neem vrijblijvend
contact met ons op

Er kan een moment aanbreken dat tanden en kiezen verloren gaan. Op dat moment bieden implantaten de oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u adviseren door een van onze specialisten.

E-mail

info@tandartsvelp.nl

Telefoon

026-3620333

Locatie

U kunt onze praktijk vinden aan de Beekhuizenseweg 2 6881 AJ Velp